Prva dama SAD-a Melania Trump posjetila je vojnu bazu u Washingtonu kako bi sudjelovala u događanju pod nazivom "Toys for Tots".

Galerija Melania Trump u vojnoj bazi u Washingtonu - 5 Melania Trump u vojnoj bazi u Washingtonu - 2 Melania Trump u vojnoj bazi u Washingtonu - 3 +1 Melania Trump u vojnoj bazi u Washingtonu - 4

Melania je održala kratak pozdravni govor, a potom se družila s mališanima, kojima je podijelila božićne poklone.

Na događanjima ovakva tipa, prva dama tradicionalno se pojavljuje u ležernijim kombinacijama, pa je tako i ovaj put posegnula za jednostavnijim odjevnim komadima.

Melania Trump u vojnoj bazi u Washingtonu - 2 Melania Trump u vojnoj bazi u Washingtonu - 2 (Foto: AFP)

Umjesto elegantnih haljina ili suknji u kakvima je često viđamo, odjenula je tamnoplave skinny traperice, kariranu jaknu brenda Tomas Maier i takozvane "vrećaste" čizme.

Melania je za sebe odabrala model traperica u kojem svaka žena, prema mišljenju modnih znalaca, izgleda najbolje.

Naime, upravo je skinny model tamnoplave boje proglašen idealnim jer laska svakom tipu figure. Međutim, prilikom kupovine traperica obratite pažnju na isprane detalje. Upravo oni vizualno mogu proširiti figuru pa ih je dobro izbjegavati ako želite izbjeći taj efekt.

Volite li traperice s ispranim detaljima?

glasova:

"Čiste" tamne traperice bez ikakvih blijedih i ispranih detalja također najviše laskaju našim nogama, a kada se kombiniraju s čizmama u istoj boji (baš poput prve dame), onda će noge garantirano izgledati sjajno.

Melania Trump u vojnoj bazi u Washingtonu - 1 Melania je tamnoplave traperice kombinirala s čizmama iste boje (Foto: AFP)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju