Ovogodišnja tema dobrotvorne večere Met Gala pod nazivom 'Manus x Machina: Moda u doba tehnologije' bila je i itekako zanimljiva. Među brojnim kreacijama napravljenim posebno za ovu večer istaknula se ona glumice Claire Danes koja je poput Pepeljuge zablistala punim sjajem, i to doslovno

 
Crveni tepih humanitarne večere Met Gala ove je godine nadmašio sam sebe. Ovogodišnja zadana tema pod nazivm 'Manus x Machina: Moda u doba tehnologije' mnogim je modnim dizajnerima bila zanimljiva inspiracija za koju su si dali oduška.

Najzanimljivija kreacija svakako je bila ona Zaca Posena, američkog dizajnera koji je svoju ideju pretočio u nevjerojatnu haljinu koju je predstavila glumica Claire Danes.

Lijepa plavuša u trenu se našla u centru pažnje, a sve zahvaljujući svjetlećoj kreaciji koja podsjeća na najljepšu bajku. Claire se crvenim tepihom Met Gala večeri prošetala u romantičnoj krinolina haljini boje leda, uskog korzeta i bogate suknje.

 

#clairedanes #zacposen #metgala

A photo posted by @zacposen on

Iako je na prvi pogled haljina izgledala poput obične toalete za bal, čarolija se dogodila u trenutku kada su se ugasila svjetla.

Naime, materijal od kojeg je haljina napravljena protkan je optičkim nitima koja svijetle u mraku i običnu toaletu pretvaraju u futurističku modnu čaroliju kakvu još nismo vidjeli.

Svjetleća haljina oduševila je prisutne, a Zac Posen svoje je modno remek-djelo ponovno pokazao na svom Instagram profilu.

Vjerujemo kako bi se ova elektronska kreacija svidjela čak i muškom dijelu publike koji, kada govorimo o modi i haljinama, može biti vrlo kritičan.

Pročitajte i ostale zanimljivosti o najglamuroznijoj večeri u godini za koju je ulaznica koštala 30.000 dolara.

 

Manic moments!! Zacposen #metgala #clairedanes

A video posted by @zacposen on

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju