U zagrebačkom HoB-u održan je 70. Zagrebački festival. Pobjednici jubilarnog izdanja festivala su grupa Feminnem i Alejuandro Buendija s pjesmom "Trending".

Galerija Mia Dimšić o kožnoj crvenoj haljini - 1 Mia Dimšić na Dori 2022. godine Mia Dimšić +5 Mia Dimšić na Eurosongu u kreaciji brenda ELFS

Na festivalu smo mogli čuti 18 novih pjesama među kojima je i ona Mije Dimšić pod nazivom "Stranac kojeg znam".

Lijepa Mia zablistala je u nikad elegantnijem izdanju, a za njezin stajling bio je zadužen poznati hrvatski fotograf Goran Čižmešija s kojim često surađuje u važnim pridogdama.

Njezinu haljinu potpisuje dizajnerica Matija Vuica. Prepoznatljivo fluidna, senzualna i ženstvena, Matijina haljina savršeno je pristajala pjevačici koja je u njoj pozirala poput filmske dive na crvenom tepihu.

Mia Dimšić na Zagrebačkom festivalu Mia Dimšić na Zagrebačkom festivalu (Foto: Tomislav Kristo/Cropix)

Kreacija pastelne nijanse s prozirnim detaljima na području struka dodatno je ukrašena mozaikom od perlica u zlatnoj boji, a Mia ju je nadopunila zlatnim štiklama.

Od nakita je odabrala samo efektne viseće naušnice hrvatskog brenda OZ koje su se savršeno uklopile u ovo izdanje zaokruženo šminkom u ružičastim tonovima.

Zavirite u galeriji i razgledajte još modnih izdanja Mije Dimšić.

Mia Dimšić na Zagrebačkom festivalu Mia Dimšić na Zagrebačkom festivalu (Foto: Tomislav Kristo/Cropix)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju