Za slobodno vrijeme Mila Kunis uvijek bira opuštene odjevne kombinacije po kojima je jasno da je 35-godišnjoj glumici udobnost na prvom mjestu. Da se u odjeći voli osjećati nesputano, pokazala je i izborom traperica koje izgledaju kao da je riječ o muškom modelu.

Galerija Mila Kunis u \'muškim\' trapericama - 4 Mila Kunis u \'muškim\' trapericama - 1 Mila Kunis u \'muškim\' trapericama - 3 +4 Mila Kunis u nisko spuštenim trapericama i širokom puloveru  

Mila Kunis velika je ljubiteljica jutarnje kave pa je po novu dozu omiljenog napitka otišla i u utorak ujutro. Glumica je posjetila kafić u Los Angelesu, a za izlazak iz kuće odabrala je vrlo opušteni kroj traperica koje je spustila nisko na struku tako da izgledaju kao da vise. Svjetloplave traperice s poderanim dijelovima Mila je kombinirala uz plavi pulover koji je s prednje strane kraći, a sa stražnje duži.

Da se u odjeći voli osjećati nesputano Mila Kunis pokazala je i izborom traperica koje izgledaju kao da je riječ o muškom modelu



Ovakav model pulovera bio je dobar izbor jer se u tako nisko spuštenim trapericama lako može dogoditi mala modna nezgoda i otkriti donje rublje. Glumica je ležerno odjevno izdanje upotpunila jednostavnim crnim gležnjačama.

Pažnju su privukli i njezini nokti nalakirani lijepom crveno-narančastom bojom.

U fotogaleriji pogledajte i druga opuštena odjevna izdanje Mile Kunis. Pogledajte i Sofiju Vergaru u modelu super skinny traperica koji može stvoriti probleme.

Mila Kunis u \'muškim\' trapericama - 3 Mila Kunis u nisko spuštenim trapericama i širokom puloveru (Foto: Profimedia)
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju