Mila Kunis nazočila je premijeri filma 'Zločeste mame' u Los Angelesu za koju je trudna glumica odjenula crnu Versace haljinicu sa zanimljivim detaljem u gornjem dijelu koji i 'skromniji' dekolte može učiniti raskošnijim

Glumica Mila Kunis blistala je na premijeri komedije 'Zločeste mame' u Los Angelesu. Odjenula je crnu mini haljinu brenda Atelier Versace u gornjem dijelu ukrašenu plavo crvenom trakom. Ovaj detalj ističe gornji dio tijela te pomaže da i košarice veličine A izgledaju raskošnije.

Satensku haljinu 32-godišnja Mila, koja čeka drugo dijete sa suprugom Ashtonom Kutcherom, kombinirala je uz blijedo ružičaste štikle ukrašene crvenom mašnom.



U filmu 'Zločeste mame' Mila Kunis glumi Amy Mitchell koja svoju obitelj stavlja na prvo, drugo i treće mjesto. Njen djetinjasti muž, djeca i šef uzimaju je zdravo za gotovo, a ona se stalno trudi udovoljiti im, ali nikada nije dovoljno. Kada ju 'alfa' majke u školi njezine djece iznerviraju, Amy konačno pukne. Dobra Amy postaje zločesta Amy.

Odluči udružiti snage s još dvije preopterećene mame kako bi se oslobodile odgovornosti koje su im nametnute i upustile se u divlju, slobodnu avanturu potpuno netipičnu za majke, suprotstavljajući se tako predanim, savršenim mamama.

Mila je u stvarnom životu mama 21-mjesečne djevojčice Wyatt Isabelle, a obitelj će uskoro biti bogatija za još jednu bebu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju