Jelena i Novak Đoković posvećeni su humanitarnom radu, a preko svoje fondacije žele djeci iz ugroženih zajednica omogućiti obrazovanje i pristup neophodnim resursima koji su im potrebni kako bi vodili bolji, zdraviji i produktivniji život

U Milanu je održana dobrotvorna gala večera u organizaciji Fondacije Novak Đoković na kojoj su se skupljala sredstva za obrazovne programe djece u Srbiji.

Na večeri se skupilo oko 400 gostiju iz svih sfera društvenog života, a dominirali su pripadnici svijeta mode i sporta. Među uzvanicima je bila i slavna tenisačica Serena Williams, urednica američkog izdanja magazina Vogue Anna Wintour, a stigao je i talijanski dizajner Giorgio Armani čiju je haljinu iz kolekcije za proljeće/ljeto 2016. na večeri nosila Jelena Đoković.

Lijepa 30-ogodišnjakinja naprosto je blistala u dvobojnoj mini haljini koju je kombinirala sa srebrnim šriklama. Nježna lila nijansa savršeno se stopila s njezinom puti, a model haljine bio je pomalo neočekivan.

Naime, Jelenu najčešće viđamo u ležernim i elegantnim odjevnim komadima vrlo klasičnih i decentnih krojeva, a ovaj put odlučila se za haljinu koja je otkrila njezine fantastične noge i naglasila njezinu senzualnu stranu.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju