Everleigh Soutas i Ava Foley iz Kalifornije najbolje su prijateljice. Preslatke dvogodišnjakinje već su profesionalne 'manekenke', odradile su nekoliko kampanja za dječju odjeću, a na Instagramu imaju više od 100 tisuća vjernih fanova

Dvije slatkice iz Kalifornije prave su trendseterice, a imaju tek dvije godine. Everleigh Soutas i Ava Foley rođene su s tjedan dana razmaka, najbolje su prijateljice i kolegice koje su zajedno snimale kampanje za Guess i Kardashian Kids Collection.

Njihove majke, Savannah Soutas i Michelle Foley, otvorile su i Instagram profil na kojem objavljuju fotografije malenih manekenki. Michelle je profesionalna fotografkinja i zadužena je za fotografiranje, a Savannah se brine za njihov styling.

Djevojčice obožavaju odjeću i prave su zaljubljenice u modne dodatke. Njihovi ormari prepuni su trendi odjevnih komada na kojima bi im pozavidjele i žene nekoliko desetljeća starije od njih. Iako im je manekenstvo trenutno glavna zanimacija, također vole ples i gimnastiku, a najviše od svega vole bezbrižnu zajedničku igru.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju