U sklopu mjeseca borbe protiv raka dojke i zagrebački hotel Esplanade poziva sve da se priključe globalnoj inicijativi i tako pomognu u poticanju i osvještavanju žena na važnost redovitih pregleda dojki i ranog otkrivanja malignih promjena.

U sklopu ružičaste inicijative zagrebački hotel organzira PINK Ribbon Limited Edition popodnevni čaj u Esplanade 1925 Lounge & Cocktail Baru.

Ono što vi trebate napraviti je pozvati prijateljicu na limitirano izdanje ružičastog Popodnevnog čaja za dvoje u Esplanade 1925 Lounge & Cocktail Baru ili na terasi Oleander.

Tajana Dorić "Prestanite biti ono zbog čega ste se razboljeli, nađite vrijeme za sebe i volite se"

Odjenite ružičasto, odaberite svoje ružičasto piće i stavite broš u obliku ružičaste vrpce. Snimite i selfie, a uz objavu stavite hashtagove #PinkLife #EsplanadeInPink #PinkOctober, pozivaju iz hotela i dodaju kako ćete svojom objavom pomoći u podizanju svijesti i potaknuti druge na rani pregled.

Osim toga, akcija je humanitarnog karaktera tako da će se 10 posto iznosa donirati neprofitnoj udruzi PINK life.

Ova posebna ponuda i akcija traju do kraja listopada, a uz svaku narudžbu Esplanada daruje broš s oznakom ružičaste vrpce.

Pića koja možete birati uz popodnevni čaj sa slasticama u Lounge & cocktail baru su PINK limunada, Villa Sandi Prosecco Rose Millesimato, Scapegrace Black Gin i Fever Tree Aromatic Tonic Rose. U La Bistro Esplanade čekaju vas Esplanade Gourment PINK Edition čokolada s posipom i zamrznuti štrukli.

Rak dojke Od prevencije do pobjede: Sve što moramo znati o raku dojke

Iz Esplanade pozivaju da unaprijed rezervirate stol pozivom na broj 01/4566633.

U cijenu su uključeni ružičasti zalogajčići za dvoje, čaj za dvoje, odabrano piće za dvoje i broš u obliku ružičaste vrpce za dvoje, a sve detalje ponude pogledajte OVDJE.


Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju