Bijela košulja nezaobilaz je dio ormara većine žena. Velike obožavateljice bijelih košulja su i Francuskinje koje imaju i poseban trik za njihovo nošenje.

Gornje gumbe uvijek otkopčaju kako bi njihov vrat bio izložen. Bitno je samo s otkopčavanjem dugmadi stati na vrijeme kako cijela kombinacija ne bi prešla granicu dobrog ukusa.

Komad uz koji svestrana bijela košulja izgleda posebno dobro su plave traperice, a upravo je bijelu košulju s plavim trapericama skinny kroja spojila dama koju su fotografi snimili u šetnji centrom Zadra.

Djevojka je omiljene komade uparila s bijelim tenisicama s crvenim detaljem na stražnjem dijelu, dok je u ruci nosila crnu torbicu. Nezaobilazan dodatak za sunčani dan u Zadru bile su velike sunčane naočale.

Na vratu mlade djevojke isticao se tanki zlatni lančić, a kombinaciju je upotpunila i jednostavnim naušnicama i ručnim satom.

Nina Badrić Nina Badrić: Sjajna kombinacija za svaki dan u kojoj su glavna zvijezda poderane traperice

Komade koje je odjenula za nedjeljni iz'lazak iz grad uskoro ćemo viđati na svakom koraku jer su bijela košulja i traperice, kao i tenisice definitivno omiljeni jesenski odjevni komadi koji se nalaze u ormarima mnogih Hrvatica. Osim toga, bijela košulja komad je koji se jednako izvrsno slaže i sa suknjama i finim hlačama što ju čini savršenim izborom za razne prigode, od poslovnih preko ležernih do onih svečanijih.

Mlada dama u šetnji Zadrom Mlada dama u šetnji Zadrom (Foto: Sime Zelic/Pixsell)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju