Zamislite samo kolika je to ljubav kad dijete, koje volite najviše na svijetu, ima dijete koje voli najviše na svijetu, pa se te sve ljubavi zbroje i pomnože u neke neopisive beskonačnosti – opisao je ljubav između baka i unuka nepoznati autor.

Toplina, podrška, mudrost, stari obiteljski recept i najtopliji zagrljaj samo su komadić onoga što nam pružaju naše bake, a to dobro znaju i mlade bake iz domaćeg javnog života.

Vanna, glazbena diva i jedna od naših najuspješnijih pjevačica svoj privatni život je oduvijek uspijevala čuvati od očiju javnosti. Mnoge je zato iznenadilo kad je nedavno objavljeno da je postala baka.

Njezin sin Luka dobio je kćer. Vanna o djeci nikad nije puno govorila, ali poznato nam je da su joj upravo ona najveći kritičari.

Budimo realni – ne možeš imati djecu koja su ti fanovi. Samo to treba lijepo reći. Oni meni kažu: 'Nije ti ova pjesma nešto.' Ja to vidim i po njihovim reakcijama. Nisam ja centar svijeta u svojoj obitelji, rekla je Vanna za IN magazin.

Mlada baka postala je i Borna Kotromanić. Njezin sin Luka dobio je sina kojemu je nadjenuo isto ime.

Ja sam malo specifična baka, koja je još uvijek aktivna u svome životu. Smatram da djeca najviše vremena trebaju provoditi sa svojim roditeljima. Ja sam se to potrudila kod svoje djece.

Moji roditelji, nažalost, nisu bili prisutni u mom životu, mene su odgajali djed i baka. Mislim da roditelje nitko ne može zamijeniti. Baka je uvijek dobrodošla, ali ja svim novim generacijama želim da imaju roditelje koji će se njima doista baviti, a sve manje se oslanjati na baka-servis, otvoreno je rekla Borna.

Titulu bake prije skoro tri mjeseca dobila je i naša glazbena diva Zorica Kondža. Dobila je svoju prvu unučicu i jako je vesela što će, nakon četiri muškarca u kući, napokon imati žensko društvo.

Pile moje malo – tako je zovem. Jako je slatka. Biti baka zaista je predivan osjećaj.

Kad ste mladi i kad ste roditelji, često nemate vremena i ne shvaćate što vam se dogodilo, odnosno nemate tu zrelost. A sada, u ovim godinama, na drukčiji način gledate to čudo, govori Zorica i dodaje kako svaki slobodan trenutak provodi sa svojom mezimicom, koja nalikuje na njezina sina Tonija.

Već godinu dana u ulozi bake uživa i Vjekoslava Huljić, koja se neizmjerno veselila rođenju unučice Albe.

Ja se veselim novom životu koji se rađa. Nisam opsjednuta, ali vjerojatno ću postati, kroz smijeh je priznala baka Vjekoslava.

Prinova je razveselila i obitelj Levak.

Ne mogu zamisliti život bez obitelji. Hvala Bogu, svi smo živi i zdravi i svi smo na okupu. Unuk Liam najveće je veselje u obitelji. Kad se svi okupimo i kad se veselimo, to je nešto najljepše na svijetu, s tim se ne može ništa usporediti, rekla je Indira.

Poznate žene koje su postale mame nakon četrdesete Poznate Hrvatice koje su postale mame u 40-ima Poznate Hrvatice koje su postale mame u 40-ima Poznate Hrvatice koje su postale mame u 40-ima +3 Poznate Hrvatice koje su postale mame u 40-ima

U videu pogledajte cijeli prilog iz IN magazina. 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju