Toplinski val u Hrvatskoj lakše se može 'podnijeti' s minimalno odjeće na užarenom asfaltu. Ne čudi stoga što su se zagrebačkom špicom nosili kratki odjevni predmeti koji su u prvi plan stavili gole noge. U objektiv našeg fotografa zapela je zgodna djevojke koja je privlačila poglede svojom izgledom, ali i trendi street style kombinacijom


Modnu medalju za ovotjednu street style kombinaciju dodjeljujemo zgodnoj brineti sa zagrebačke špice, koja se protiv paklenih vrućina odlučila boriti minijaturnom stajlingom sastavljenim od vrućih hlačica i bijele majice kratkih rukava.

Gladijatorice su vrsta sandala koje su u doba Rimskog Carstva u arenama navodno nosili neustrašivi borci s divljim životinjama.

Rado viđeni modni duet sparila je s hit sandalama gladijatoricama modnog brenda Zara, koje su urešene kožnatim trendi resicama u pokretu tvorile zapanjujuću sliku u centru metropole.

U našoj fotogaleriji pogledajte jednostavnu, ali moćnu kombinaciju pred kojom bi se zasigurno naklonila cijela modna arena trendeseterica.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju