C&A je jučer lansirala novu Spring/Summer 2023 kolekciju “Love the future again” u Barceloni. Kolekcija je predstavljena europskim medijskim partnerima i influencerima.

Galerija C&A Nova kolekcija Proljeće/Ljeto 2023 C&A Nova kolekcija Proljeće/Ljeto 2023 - 13 C&A Nova kolekcija Proljeće/Ljeto 2023 - 27 +26 C&A Nova kolekcija Proljeće/Ljeto 2023

Event je održan u Codorniu vinariji u Barceloni, jednom od najvećih vinarija u Španjolskoj s višegodišnjom povješću baš poput C&A koji je osnovan prije 180 godina, a danas je jedan od najvećih maloprodajnih lanaca tekstila u Europi.

S kolekcijom Spring/Summer 2023 C&A nastavlja slijediti novi smjer koji je bio objavljen u rujnu ove godine. Fokus ostaje na modi visoke kvalitete, a da opet bude i pristupačna te još više fokusira na bezvremensku, svestranu i individualnu modu za svakodnevni život. Moda bez kompromisa.

C&A Nova kolekcija Proljeće/Ljeto 2023 - 19 C&A Nova kolekcija Proljeće/Ljeto 2023 (Foto: PR)

Dizajnerski tim svoju inspriaciju je crpio iz tri ključna pokreta: povezanost s prirodom, osnaživanje i uvijek prisutna promjena prema boljoj budućnosti – Love the future again.

C&A time naglašava stalnu predanost temeljnim vrijednostima kao što su održivost i uključenost.

Meke tkanine i prirodne boje nadopunjuju se pomoću različitih structura i intenzivnih boja. Kroz različite kombinacije, s jedne strane, omogućava se velika nosivost, a s druge strane, ostavlja mogućnost za individualni stil svakog pojedinca.

C&A Nova kolekcija Proljeće/Ljeto 2023 - 16 C&A Nova kolekcija Proljeće/Ljeto 2023 (Foto: PR)

S ciljem udobnog odijevanja i osjećaja samopouzdanja, pamuk i lan su glavne tkanine koje se koriste za pružanje mekoće u kombinaciji s drugim strukturiranijim tkaninama kao što je keper za odijela i balonere. A što se boja tiče, prevladavaju prirodne nijanse poput bijele, pješčane i krem boje, dok se u kontrast pojavljuje u pojedinim odjevnim kombinacijama kroz jarko ljubičastu, crvenu i fuksija boju.

C&A Nova kolekcija Proljeće/Ljeto 2023 - 18 C&A Nova kolekcija Proljeće/Ljeto 2023 (Foto: PR)

Drapirani i naborani detalji temeljni su dio ove kolekcije. Voluminozni rukavi i izrezi tu su da izraze osobnost i slobodu. Klasičniji odjevni komadi protežu se kroz cijelu kolekciju, a strukture naglašavaju ženstvenu siluetu. Nabori na hlačama unose veću udobnost potrebnu u današnje vrijeme.

C&A Nova kolekcija Proljeće/Ljeto 2023 - 28 C&A Nova kolekcija Proljeće/Ljeto 2023 (Foto: PR)

Cijela je kolekcija napravljena da bude bezvremenska, primjer za to su baloneri bez rukava ili trodijelni kostim dizajniran čistih linija i dobrog kroja kako bi postao bitan komad sezone.

Također, dodaci su dizajnirani tako da ih je lako zamijeniti s drugim odjevnim predmetima koje već imamo u ormaru i pristaju u svaki aspekt života moderne žene, bilo da putuje na posao ili se sastaje s prijateljima na piću.

C&A Nova kolekcija Proljeće/Ljeto 2023 - 20 C&A Nova kolekcija Proljeće/Ljeto 2023 (Foto: PR)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju