Teško je odoljeti trendovima u kozmetičkoj industriji! No, iako je zabavno isprobavati nove boje ruževa za usne – sve od duboke boje burgundyja, nježnih ljubičastih tonova ili 'naelektrizirane' mandarine, pronašli smo tri boje koje odgovaraju gotovo svakoj ženi

1.  Kremasta 'nude' nijansa
Nude ili bež ruž za usne s kremastom teksturom odlična je prijateljica svake žena. Ova boja ruža za usne odličan je izbor ako u šminkanju preferirate naglasiti oči tušom, maskarom i zavodljivim sjenilima kako bi kreirali efekt 'smokey eyes'.

Iako je zabavno isprobavati nove boje ruževa za usne, pronašli smo tri boje koje odgovaraju gotovo svakoj ženi

2.  Mat crvena boja
Vizažisti se slažu da je na licu najbolje naglasiti samo jedan dio. Želite li naglasiti usne – jarka crvena boja ruža pravi je odabir. Ova dekorativna klasika odlično odgovara ženama plave, crvene ili crne kose, a dobro se uklapa u poslovna i svečana okruženja.

3. Glossy ružičasta
Ako ste tip koji voli prirodne nijanse šminke birajte one u nježnim ružičasto-crvenim nijansama voćnih bobica poput višanja i jagoda. Nježne bobice suptilno boje vaše usne, pa je odličan izbor za 'svaki dan' i obavljanje dnevnih obaveza.


 


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju