Uz višetjedne pripreme za crveni tepih, na sam dan ceremonije donose se posljednje odluke oko stajlinga i radi finalna 'glazura' šminkanja i izrade frizure. Tako je bilo i na dodjeli televizijskih nagrada Emmy, a kako je taj dan izgledalo iza kulisa pokazale su neke od dama na svom Instagram profilu

Finalni i ušminkani izgled zvijezda na crvenom tepihu rezultat je višetjednih priprema koje kreću sa ciljanim vježbanjem kako bi tijelo zablistalo u odabranoj haljini te kozmetičkim i manje invanzivnim estetskim zahvatima zahvaljujući kojima će koža lica izgledati svježe i zategnuto.

Neke od uzvanica dodjele Emmyja, na svom Instagram profilu objavile su iskrene fotografije koje ih pokazuju tijekom šminkanja ili friziranja

A na sam dan ceremonije donose se finalne odluke oko odabira stajlinga te frizura i make upa. Neke od uzvanica dodjele televizijskih nagrada Emmy, na svom Instagram profilu tako su objavile iskrene fotografije koje ih pokazuju tijekom šminkanja ili friziranja.

Neke od njih su pak svojim fanovima otkrile stilističke dvojbe, pa je tako Kelly Osbourne objavila svoje nedoumice oko odabira nakita.

Kako je to izgledalo iza kulisa stilističkih priprema pogledajte u našoj fotogaleriji

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju