Na godišnjim odmorima mnogi nisu posvećivali dovoljno pozornosti njezi kose, stoga joj je važno nakon mjeseci sunca i mora pružiti potreban poseban tretman koji će joj vratiti snagu i prirodnost. U tome će vam pomoći stručnjaci iz Keune Akademije i Keune Design Repair linija za obnovu kose

Design Keune Repair Repair Shampoo šampon je namijenjen za regeneraciju suhe i oštećene kose. Sadrži organsko arganovo ulje bogato beta- karotenom, tocoferolima i omega masnim kiselinama.

Ovi sastojci čine kosu čvršćom, sjajnijom i svilenkasto glatkom, dok pantenol kontrolira ravnotežu vlažnosti i štiti kosu od dehidracije.

Cijena: 44,90

Design Keune Repair treatmenet intenzivna je maska za obnavljanje suhe i oštećene kose. Nakon upotrebe kosa je zdravija i sjajnija.

Zahvaljujući arganovom ulju bogatom beta-karotenom, tocoferolima i omega masnim kiselinama kosu čine čvršćom, sjajnijom i svilenkasto glatkom. Polimeri poboljšavaju podatnost kose.

Cijena 20 ml: 14,90
Cijena 200 ml: 84,90

Design Keune Repair regenerator obnavlja suhu i oštećenu kosu. Organsko arganovo ulje bogato beta karotenom, tocoferolima i omega masnim kiselinama čine kosu čvršćom, sjajnijom i svilenkasto glatkom. Pantenol kontrolira ravnotežu vlažnosti i štiti kosu od dehidracije.

Cijena: 54,90

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju