Med Contour prva je prava alternativa klasičnoj liposukciji. Ovaj ultrazvučni tretman rješenje je za sve osobe koje žele eliminirati masne stanice i ukloniti celulit, ali na neinvazivan način

Liposukcijom veći dio masnih stanica uklanjamo u samo jednom zahvatu dok je kod Med Contour tretmana potrebno odraditi paket od 5 tretmana, a kod zahtjevnijih klijenata i do 10 tretmana.

Dolaze nam i muškarci i žene, osobe svih životnih dobi, a sam tretman nema nikakvih štetnih nuspojava. Potrebno je napraviti sedam do deset dana razmaka između svakog tretmana, a važno je napomenuti kako se ovakvi tretmani mogu raditi isključivo u poliklinikama.

Vratimo se na ono najbitnije. Ovaj tretman za neinvazivno oblikovanje tijela kombinacija je ultrazvučne terapije, vakum masaže i limfne drenaže. On iz tretmana u tretman otapa masne stanice, potiče njihovu eliminaciju iz organizma, preoblikuje tijelo te eliminira celulit.

Nakon otprilike 45 minuta tretmana izgubi se oko 2,5 centimetra na tretiranom području. Nema rezova, nema boli ni oporavka, a rezultat je zategnuto i oblikovano tijelo.

Tretman Med Contour - neinvazivno oblikovanje tijela kombinacija je ultrazvučne terapije, vakum masaže i limfne drenaže

Važno je napomenuti da ova revolucionarna ultrazvučna tehnologija, koja u Americi nosi naziv VASER Shape, posjeduje FDA certifikat sigurnosti te je 2011. i 2012. godine na najvećem medicinskom kongresu na svijetu 'Aesthetic awards' osvojila prestižne nagrade za najbolji neinvazivni tretman oblikovanja tijela na svijetu.

Kod liposukcije, gotovo je uvijek potrebno uz pomoć različitih vakum i radiofrekventnih tretmana dodatno oblikovati tijelo kojim će se ublažiti neravnine koje mogu ostati nakon zahvata.

Med Contour se može koristiti se za ublažavanje bolova i smanjivanje oteklina te time pridonijeti bržem postoperativnom oporavku. Kombinacija ovih metoda, popularno nazvana liposukcija+ prijedlog su za sve one kojima veća količina masnih stanica uzrokuje nelagodu i probleme, a koji žele brz i cjelovit pristup rješavanju problema.



U Poliklinici Bagatin propisujemo tretmane na temelju analize stanja tijela i onog efekta kojeg pacijent želi postići. Dosadašnja iskustva su pokazala značajan napredak već nakon prvog tretmana, iza kojeg pacijenti bez bolova mogu odmah nastaviti sa svojim normalnim aktivnostima.

Važno je istaknuti da su rezultati postignuti u kliničkim studijima bili i do 20 cm smanjenje obujma na pojedinom području tijela. I na kraju, ono najvažnije, dobiveni rezultati nakon paketa ovog tretmana su dugotrajni.

Poliklinika Bagatin

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju