Trend takozvanih lukavih čarapa koje gotovo neprimjetno prikrivaju i najmanji nedostatak na nogama zahvatio je cijeli svijet. Osim poznatih zvijezdi kao što su J.Lo i Beyonce jednostavnim trikom poslužile su se i neke domaće zvijezde kao što je Mila Elegović

Takozvane lukave čarape postale su pravi hit. Riječ je o mrežastim najlonkama u boji kože koje su potpuno mat te se prilagođavaju boji tena i na taj način postaju gotovo nevidljive. To dobro zna i Mila Elegović koja se ovim trikom služi kad god može.

>> Severina vs. Mila Elegović: 3 pravila kod nošenja kožnatih hlača

Mila se tako pojavila na jednom javnom događanju za koje je odabrala malu crnu haljinu zatvorenog dekoltea. Uz jednostavan, ali elegantan večernji look glumica je spretno iskombinirala popularne čarape uz koje su se savršeno uklopile trendi salonke boje bisera.

>> Riješeno! 10 problema sa štiklama s kojima se vječno borimo

Moć nevidljivih čarapa privukla je i Ninu Badrić koja svoje elegantne haljine i suknje često kombinira upravo uz ovaj trendi ženski rekvizit. Iako to najčešće čini vrlo uspješno njezino posljednje pojavljivanje u javnosti ipak je zaslužilo mali minus, a sve zahvaljujući sandalama koje se nikako ne bi trebale nositi uz najlonke.
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju