Nakon što je pobijedila u bitci s nakupljenim kilogramima koje je skupila tijekom druge trudnoće Jessica Alba izgleda savršeno. To je i potvrdila fotografirajući se za australsko izdanje časopisa InStyle

 

Atraktivna brineta pozirala je u različitim kombinacijama, od ljubičaste večernje haljine, preko vrućeg i ultrakratkog kombinezona pa sve do dnevnog looka koji uključuje bijele hlače i crni top s naglašenim dekolteom.

Svaki stajling je na drugačiji način naglasio jedan dio njezinog snažnog seksepila o kojem sanjaju muškarci diljem svijeta.

No tridesetogodišnja glumica s čitateljima je podijelila i jednu sada vrlo važnu stranu njezinog privatnog života na koju je posebno ponosna, a to je majčinstvo.

>> Jessica Alba trapericama naglasila novu liniju

>> Jessica Alba u svom najraskošnijem izdanju

'Kada razmišljam o početku karijere doista sam se promijenila kao osoba. Prije sam bila fokusirana jedino na sebe i svoj identitet što je postalo pomalo narcisoidno. Prije mi je posao bio sve, no danas kao majka ipak imam potpuno drugačiju perspektivu', izjavila je Jessica koja je prije nekoliko mjeseci postala drugi puta majka prekrasne djevojčice Haven.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju