Traperice u ormaru svake žene zauzimaju posebno mjesto, bezvremenski odjevni komad najbolji je saveznik svakog stila i prigode. Među brojnim modelima koji su iz sezone u sezonu na tronu kao apslolutni hit, izdvojili smo tri vječna modela i kroja s kojima ćete biti obučeni od jutra do večeri za sve zahtjevne prigode poput poslovnog sastanka ili koncerta na otvorenom


1. Boyfriend
Široke, pomalo šlampave traperice od tankog, ispranog trapera, podvrnute do gležnjeva model je koji se uklapa u opuštenu šetnju uz tenisice, dok uz štikle postaje dio poslovnog ili večernjeg stajlinga.



2. Trapezice
Široke nogavice i niski ili pak ekstra visoki struk odlična su kombinacija uz šarene lepršave tunike i vrtoglave štikle. Zvijezde sedamdesetih godina čest su prizor na crvenom tepihu, kao i u gradskim šetnjama. Uz sako i bluzu postaju saveznice poslovnog stila, dok se uz platforme i lepršavu tuniku transformitraju u obožavani stil glazbenih festivala.



3. Skinny
Već sezonama najpopularniji kroj traperica modni je kameleon koji lica mijenja s lakoćom. Elegantan postaje uz sandale, udoban dnevni uz balerinke a opušten i rokerski uz gležnjače i robusne čizme.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju