Otkako je zvijezda filma 'Igre gladi' Jennifer Lawrence svoju dugačku smeđu kosu odrezala na kratko, pixie frizura ne prestaje biti među najtraženijima. Naime o popularnosti frizure koja krasi lica pjevačice Jennifer Hudson i modela Coco Rocha svjedoči i podatak kako je prema Yahoo tražilici izraz 'pixie frizura' čak 511 puta traženiji negoli prošle godine u isto vrijeme

Mlada oskarovka Jennifer Lawrence šokirala je brojne obožavatelje kada se na premijeri filma 'Igre gladi: Plamen' pojavila s kratkom frizurom, no od tada je njezina zurka postala najtraženija.

Prema Yahoo tražilici 'pixie frizura' najčešće je tražen pojam i dosadašnja statistika pokazuje kako je čak 511 puta traženija negoli prošle godine u isto vrijeme



Naime prema Yahoo tražilici 'pixie frizura' najčešće je tražen pojam u jednom danu i dosadašnja statistika pokazuje kako je čak 511 puta traženija negoli prošle godine u isto vrijeme.

>>Jennifer Aniston: Nova frizura za novi početak

Na stranicama je također podatak kako su najpopularniji primjeri pixie frizure oni kakve nose Jennifer Lawrence i Pamela Anderson. Među prva tri najpopluranija stila šišanja posljednji tjedan mjesto je zauzela i nova bob frizura Jennifer Aniston. Nakon nje slijedi ponovno povratak na trendi kratku kosu, a primjeri prema kojima žene traže idealan stil za svoj oblik lica su model Coco Rocha i pjevačica Jennifer Hudson.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju