Gala večeri upriličena povodom 'Izbora žene 2013. godine' u Monaku svojom tematikom nije dala prednost isticanju modnih uzora i stilskih pogodaka, nego uspjeha individualki koje na društvo svojim radom ostavljaju traga. No ipak domaćica večeri, princeza Charlene, svojim je 'zdravo' osunčanim tenom plijenila pažnju i podsjetila na ljepotice iz 80-ih kada je brončani ten bio poželjan i postignut bez umjetnih 'saveznika'

Dok se izborima za najljepše i najbolje obučene dame iz svijeta showbiza ne zna broja, prava rijetkost, ali time i vrijedna pažnje izbori su za žene koje su svojim uspjesima unaprijedile život zajednice i ostavile pozitivan trag na svoj i život drugih.

Princeza Charlene, svojim je osunčanim tenom plijenila pažnju i podsjetila na ljepotice iz 80-ih

>>Charlene od Monaka: Ženstvenost koja će nadmašiti i princezu Dianu?

Na gala večeri upriličenoj baš za takav izbor u Monacu istaknula se posve nenametljivo domaćica događanja princeza Charlene.

>>Charlene Wittstock: Ovako treba izgledati moderna princeza!

U sivoj haljini od tvida sa srebrenim remenom koji je istaknuo njezinu vitku figuru lijepa princeza ničim suvišnim nije odvraćala pažnju sa tematske večeri, ali jednim detaljem je jasno dala do znanja kako je prirodna ljepota njezin glavni adut.

Naime dok brojne druge dame njeguju porculansku boju tena ili pak drugu krajnost umjetno postignutog preplanulog lica, ova dama iz kraljevskih redova svojom brončanom nijansom nametnula se kao primjer prirodnog izgleda kakav je bio popularan 80-tih godina u kojima 'umjetno' nije bilo poželjno.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju