Koktel haljine od čipke ove su sezone dosegnule svoj vrhunac, elegantan i ženstven kroj prekriven delikatnim materijalom pokazao se idealnim za javna pojavljivanja dama raznih životnih profesija. Estradne zvijezde, političarke i princeze u ovom su komadu pronašle idealnu saveznicu za elegantne prigode

Zahvaljujući načinu izrade, specifičnom i delikatnom izgledu čipka ne prestaje inspirirati dizajnere diljem svijeta koji su je posebice ove sezone uvrstili u gotovo svaki odjevni komad.

Haljina od čipke najčešći je izbor brojnih dama za javna pojavljivanja

>>Čipka i prorezi zapaprili malu crnu haljinu

Ipak njezino elegantno i otmjeno lice najbolje se preslikava na haljinama koje su u posljednje vrijeme najčešći izbor brojnih dama različitih profesija.

>>Milanka Opačić čipkom 'pomela' Severinu

Posljednja u nizu španjolska princeza Letizia koja njeguje decentan i profinjen stil odabrala je čipkastu haljinu za svečanu večer Olimpijskog odbora u Madridu.

Zelena koktel haljina sa satenskom podstavom prekrivena čipkom svojom bogatom jednostavnošću princezi je priskrbila trendi izgled i istaknula njezinu besprijekornu figuru.

Bež štikle i pismo torbica uz decentan nakit bili su jedini dodaci kojima je princeza oplemenila bogati vez haljine pokazavši kraljevsko izdanje čipke.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju