Otkako ju je uloga Carrie Bradshaw u seriji i filmu 'Seks i grad' vinula na sam vrh zvjezdanog neba Sarah Jessica Parker razvila je nevjerojatnu ljubav prema štiklama te je bilo samo pitanje vremena kada će se i sama okušati u dizajniranju svojih ljubimica


Taj je trenutak konačno došao, a popularna glumica sa širom javnosti je odlučila podijeliti najsitnije detalje pripreme i snimanja kampanje koja će vrlo skoro ugledati svjetlost dana.

Kolekciju, koju je Sarah Jessica dizajnirala u suradnji s modnim divom Manolom Blahnikom, opisuju najrazličitiji modeli i to od udobnih balerinki, preko zavodljivih gležnjača i sandala pa sve do trendi 'Carrie štikli' koje su dobile ime upravo po popularnoj trendseterici iz serije i filma 'Seks i grad'.

 

 >> 5 ormara zbog kojih nam klecaju koljena

Iako su joj brojne štikle koje je imala čast nositi tijekom snimanja bile inspiracija za novu kolekciju, glumica je ipak odlučila napraviti nešto pristupačnije modele, što cijenom, a što visinom potpetice.

'U mojoj kolekciji ima štikli čija je potpetica visoka, ali ne vrtoglava. Nema ništa seksi u tome kada žena ne možete hodati u štiklama', izjavila je Sarah Jessica Parker dodavši kako se trudila da cijena cipela, koja se kreće od 195 do 485 dolara, opravda stil, dizajn i kvalitetu.

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju