Glazbeni festivali pod vedrim nebom osim glazbenih zvijezda okupljaju i najveće trendseterice jer se uz glazbu neminovno veže i moda. Mjesto kao stvoreno za ovaj pravi ljetni spoj svakako je Terraneo festival, a mi vam donosimo 5 kombinacija za dan i noć na plaži

Uz pohvalu od strane magazina Forbes, Terraneo festival je uvršten u top 5 najboljih festivalskih destinacija u svijetu, bok uz bok najvećim kao što su La Film Fest u Los Angelesu te Ibiza Rocks na Ibizi.

>> Modni kofer: 5 pravila za odlazak na odmor sa stilom

Ovogodišnje trodnevno izdanje Terraneo festivala ima i novost, a to je Terraneo Beach - idealno mjesto za odmor preko dana i savršena priprema za koncerte. Može li bolje? Preko dana kupanac, zanimljivi DJ setovi na Terraneo Beachu i kokteli, a navečer pravo festivalsko ozračje koje traje sve do jutra!

No u putne torbe potrebno je spakirati i zanimljive krpice, a festivali su idealno mjesto za eksperimentiranje i lude kombinacije.

>> 7 maksi haljina za manje od 300 kuna

Ovdje štikle i utegnuta odjeća gube trku, a tenisice, sandale te lepršave kombinacije i modni dodaci živih boja jedva čekaju svoju šetnju festivalom.

Kako bi vam pomogli da odaberete stajling kao stvoren za najbolju ljetnu zabavu modna blogerica ar-ar ponudila nam je 5 najotkačenijih kombinacija za dan i noć na plaži.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju