Da Rihannine lijepo oblikovane, pune usne doista mogu prodati baš sve dokazuje crveni RiRi Woo ruž čiju je nijansu sama odabrala te koji je rasprodan u samo tri sata nakon puštanja u prodaju

Popularna Rihanna doista se može pohvaliti ljepotom koja, što je starija, sve više dolazi do izražaja. Iako pjevačica najviše voli isticati svoju buntovničku stranu kada se potrudi doista može izgledati vrlo elegantno i ženstveno.

RiRi Woo žarko crveni ruž koji je odabrala Rihanna rasprodan je u samo tri sata

>> 5 nijansi ruževa dostojnih holivudskih usana

Jedan od ženstvenih detalja koji vrlo često ističe upravo su njezine putene usne ukrašene žarko crvenim ružem.

Da je pjevačica velika ljubiteljica crvenog ruža dokazala je započevši suradnju s poznatim brendom profesionalne kozmetike MAC koji je izbacio liniju kozmetike s njezinim potpisom pod nazivom RiRi Hearts.

>> Rihanna: Trbuh kakav svi želimo

A da Rihannine lijepo oblikovane, pune usne doista mogu prodati baš sve dokazuje crveni RiRi Woo ruž koji je rasprodan u samo tri sata nakon puštanja u prodaju.

'Surađivati s MAC-om za mene je bio izazov jer sam morala odabrati crvenu boju ruža koja će se prilagoditi svim tipovima i bojama tena. Isprobavala sam i testirala boje na svim mojim prijateljicama i pronašla savršenu nijansu koja stvarno odgovara svima', izjavila je Rihanna.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju