Uz prozračne komade odjeće te zanimljive cipele , balerinke i polu sandale ovo proljeće donosi nam i nove trendove frizura. Želite li i vi u skladu s prirodom, probuditi svoj imidž osvježite ga novom frizurom. Donosim najnovije trendove s kojima ove sezone ne možete pogriješiti


Kovrče

Kosa koja pada u valovima zadržala se još jednu sezonu. No ipak postoje male promjene s kojima treba oprezno. Ovog proljeća zaboravite na čvrste kovrče i zamijenite ih laganim i decentnim uvojcima koji djeluju svježe i romantično.

Pramenovi
Zdrava kosa koja ima svoj prirodni pad uvijek je in, posebno ako ste vlasnica prirodno ravne kose. Želite li pak osvježiti ležernu, raspuštenu frizuru saveznika potražite u takozvanim 3D pramenovima. Riječ je o tehnici bojanja koja od korijena kreče u tamnijem tonu te postepeno prelazi u svjetliju nijansu. Isto tako nećete pogriješiti niti s kombinacijom svjetlih i tamnih pramenova u tri do četiri nijanse koji djeluju prirodno i kosi daju vizualni volumen.

>> 5 zakona koje treba znati o kratkoj frizuri

Modni dodaci
Želite li svoju kosu osvježiti nekim elegantnim, a jednostavnim detaljem posegnite za vječnom pletenicom. Parcijalna pletenica ispletena tek od pramena kose ili pak elegantna, opuštena na stranu može biti vrlo zanimljiv detalj. Isto tako, modni dodatak u kosi poput cvijeta u boji ruža i najjednostavniji stajling će učiniti elegantnim i trendi.

Punđa
Ova vječna frizura ove sezone je apsolutni hit. Želite li je isprobati na svojoj kosi odaberite onu ležernu za koju vam je potrebno tek nekoliko ukosnica. Ne zaboravite kakoj e jednostavnost i ležernost glavna tema ovog proljeća zato kosu ne morate zalizati već zadržite njezin prirodni pad.

>> 7 frizura za dugu kosu s kojima nema greške

Kratka kosa
Želite li napraviti drastičnu promjenu s kratkom frizurom nećete pogriješiti. Naime, ove sezone nosi se kratka, razbarušena kosa ili pak frizura s volumenom. No prije nego se odlučite na promjenu duljine kose potražite savijet frizera koji će vam preporučiti koja duljina i stil odgovara vašem obliku lica.
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju