Ulice su preplavile majice, tunike i topovi s djelomično ili potpuno otvorenim leđima, koje su namijenjene ženama s isklesanim leđnim mišićima i avanturističkim modnih duhom. Želite i vi biti jedna od njih? Evo na što trebate paziti

Osmijeh preslatke Kate Hudson privući će pažnju fotoreportera što god odjenula. Modne znalce, pak, teže je kupiti. Isti joj ne mogu oprostiti gaf s majicom otvorenih leđa, koju je nosila u povratku s premijere novoga filma Wish I Was Here.

Preslatka glumica ovaj je trendi odjevni komad kombinirala s gornjim dijelom kupaćeg kostima, čiji su dijelovi jasno provirivali između rebara i tako nagrdili njenu besprijekornu pojavu.



Želite li uspješno nositi majice otvorenih leđa? Evo kojih se pravila valja pridržavati:

1. Prkošenje gravitaciji
Majica ili topić otvorenih leđa najbolje će pristajati mladoj ženi s kompaktnim tijelom i manjim grudima koje lakše prkose gravitaciji. Drugim riječima: ovakav će odjevni komad najbolje pristajati tijelu koji nije sputan grudnjakom, i ne otkriva vezice, kopčice i druge pozadinske dijelove donjega rublja.


2. Nevidljiva 'podrška'
Žene koje su navikle nositi haljine otvorenih leđa poput Eve Longorije znaju sve trikove zanata. Morate li sputati grudi prije šetnje gradom, a želite pokazati gola leđa – nabavite silikonski samostojeći grudnjak ili ljepljive trake koje se postavljaju ispod grudi, podižu ih i tako vam jamče podršku bez neugodnoog izvirivanja.

3. Djelomična zavodnica
Grudnjak je dozvoljen ako odaberete trendy topić s djelomično otvorenim leđima. Ako želite istaknuti gornji dio leđa, nabavite si 'low strap' grudnjak koji se kopča nisko na tijelo – iznad trtice. Razotkriti možete i donji dio leđa – kao u slučaju Taylor Swift, a tada je klasičan grudnjak i više nego dobrodošao.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju