Traperice su definitivno odjevni predmet koji posjeduje svaka žena. One su postale prava legenda, a na pravom tijelu njihova je moć neodoljiva. Vodimo vas kroz kratki vremeplov koji će nam otkriti tko je nosio najseksepilnije traperice koje pamtimo i danas

Prve traperice proizvedene su davne 1870. godine, a prvobitna namjena bila im je da izdrže teške napore kao i nepristupačan teren na kojem su radili američki kopači zlata.

No mi nećemo govoriti o takvim trapericama, kao niti onom kakvog bi nosile naše mame, već onom koji u trenu ostavlja bez daha. Donosimo neke od najseksepilnijih traperica koje su nosile još seksepilnije zvijezde.

Scena u kojoj rasplesana ljepotica u jeans bermudama na sve četiri puže do znojnog i neodoljivog Patricka Swayzeja sama po se bi je nevjerojatno seksepilna

>> 7 krojeva traperica koji nisu za svaki oblik tijela

Brooke Shields, 1980.
Bilo joj je tek 15 godina, a nakon njezine izjave: 'Ništa ne može stati između mene i mojih Calvinica' traperice marke Calvin Klein postale su planetarnopopularne. Klasičan ravan model tamno plave boje i visokog struka oduševio je svijet i tako je jeans dobio epitet seksi.

>> 8 modela traperica Victorije Beckham za sve ukuse

Jennifer Grey u filmu 'Prljavi ples', 1987.
Scena u kojoj rasplesana ljepotica u jeans bermudama na sve četiri puže do znojnog i neodoljivog Patricka Swayzeja sama po se bi je nevjerojatno seksepilna. Ovj film ne samo da je proslavio glavne glumce, već su tinejdžerke diljem svijeta odrezale mamine traperice.

Claudia Schiffer, 1989.
Kome treba majica kada na savršenom tijelu imaš najseksepilnije traperice na svijetu? Devetnaestogodišnja Claudia je u stilu Brigitte Bardot prošetala Guessove traperice i preko noći postala zvijezda.

Janet Jackson 1993.
Naslovnica poznatog časopisa Rolling Stone na kojoj tada popularna pjevačica pozira samo u širokom i raskopčanom baggy jeansu dok joj grudi prekrivaju muške ruke nije mogla proći nezapaženo.

Britney Spears iz spota 'I'm a Slave 4 U', 2001.
Njezino vitko tijelo i zaobljena stražnjica bili su kao stvoreni za novu generaciju traperica ultra niskog struka koje su obilježile milenij. U video spotu Britney je zaplesala nauljenog tijela izvijajući bokove i trbušnjake ispod kojih su se nazirale traperice. Ovakav prizor se ne zaboravlja tako lako.

Heidi Klum 2007.
Uske elastične Jordache traperice višeg struka doista nemaju konkurencije. Posebno zato što je u njima seksi Heidi koja se za potrebe snimanja skinula u toples i pokazala stražnjicu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju