Da su latino ljepotice jedne od najatraktivnijih žena svijeta dokazale su na još jednom izboru ljepote. Nova Miss Universe 2013. je lijepa Gabriela Isler, Miss Venezuele

Maslinasta put, gusta, smeđa kosa, osmijeh od milijun dolara, te tijelo božice samo su neke od karakteristika nove Miss Universe koja dolazi iz Venezuele.

Nova Miss Universe Maria Gabriela Isler dolazi iz Maracaya i ima 25 godina

Ova je zemlja poznata po detaljnim i vrlo rigoroznim pripremama djevojaka za izbore ljepote, a čini se kako se po tko zna koji put taj trud i isplatio. Nova Miss Universe Maria Gabriela Isler dolazi iz Maracaya i ima 25 godina, a ocjenjivački sud je očarala savršenim licem, dugom, gustom kosom, te tijelom koje ostavlja bez daha.

>>Miss Universe: Putene usne koje će rastopiti Moskvuž

Najatraktivniji dio izbora svakako je izlaz u kupaćim kostimima u kojem su se u prvom planu našli njezini čvrsti trbušnjaci te duge, plesačke noge. Prva pratilja je Španjolka Patricia Yurena Rodriguez, druga pratilja je Miss Ekvadora Constanza Baez, treća Filipinka Ariella Arida te četvrta Miss Brazila, Jakelyne Oliviera.


Na izboru za Miss Universe 2013. godine Hrvatsku je predstavljala lijepa Melita Fabečić, ali se, na žalost, nije uspjela plasirati među 10 polufinalistica.
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju