Od danas je u prodaju puštena nova kolekcija Kate Moss za 'Topshop', prva nakon 4 godine pauze dizajnerskih avantura poznate manekenke. Kako je nekoliko odjevnih komada rasprodano već u prvih nekoliko sati prodaje, nema sumnje da će kolekcija slogana 'Icon Is Back' biti na listi želja brojnih boho trendseterica

Lepršave haljine i tunike s kašmirskim uzorkom, besprijekorno krojena hlače i sakoi te odjevni komadi stvoreni za festivale i koncerte čine najveći dio ormara manekenke Kate Moss.

Kao i u prijašnjim kolekcijama s njezinim potpisom za Topshop, upravo je on inspiracija za vintage ženstveni stil jedne od najpoznatijih ikona stila.

Tako se u kolekciji 'Icon Is Back' nalazi kožnata jakna s resicama dizajnirana po uzoru na njezinu jaknu u kojoj uvijek odlazi na koncerte grupe 'Rolling Stones'. Prepoznatljiv je i topić/borelo inspiriran svjetlucavom haljinom sa zlatnim zvjezdicama koju je Kate nosila na glamuroznoj proslavi svog 30. rođendana.

U našoj galeriji donosimo vam najupečatljivije komade kolekcije, kao i poznate dame koje su ih nosile na partyju povodom lansiranja kolekcije

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju