Proljetni trendovi i ove sezone obiluju mnoštvom primamnih boja i krojevima koji laskaju svakom stilu od urbane dive do ženstvene uredske dame. Među šarolikim izborom najteže je odabrati samo nekoliko ključnih komada koji će nam osvježiti garderobu, no takav zadatak postaje lakši uz pametan odabir haljina. Za vas smo izdvojili tri 'ljepotice' sa epitetima trendi, ženstveno i udobno, te ih uz pomoć pomno biranih dodataka učinili idealnima za dnevne i večernje prilike


1. Mlađom sestricom vječne crne haljine nazivaju bijelu ljepoticu koja u proljetnim i ljetnim danima postaje neizostavan dio svakog ormara. Pa iako joj najradije dodjeljuju svečane uloge bijela koktel haljina dužine do koljena odlično funkcionira u dnevnim šetnjama i večernjim izlascima. Za dan joj pridružite platnene tenisice i kratku jaknu u pastelnoj boji, a za večer obavezne potpetice i masivni nakit.


2. Maksi haljine već sezonama vladaju ormarima trendseterica ali i svih ljubiteljica komocije. Lepršavu haljinu s printom pojednostavit će gležnjače i ruksak torba s resama, dok će je spremnu za glam događanje učiniti štikle gladijatorice i modni dodaci obojani u zlato.

3. Nježna i romantična u pastelnoj boji haljina je kakva ovu sezonu mami iz svakog izloga i modnog kataloga što nimalo ne čudi s obzirom da svaku ženu poput čarobnog štapića pretvara u primjer  ženstvenosti i elegancije. U duetu s balerinkama i traper jaknom postaje spremna za šetnju gradom i uredski posao, dok joj štikle špic vrha i kožnata jakna pooštravaju imidž i transformiraju u vladaricu plesnog podija.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju