Krojevi haljina, tunika i topića bez naramenica ove sezone su vrlo popularni. No pogrešan grudnjak u trenu može pokvariti dojam ili vas čak dovesti u neugodnu situaciju. Kako bi bili sigurni da će grudnjak čvrsto držati vaše grudi i pritom se stopiti s odjećom donosimo 3 modela bez naramenica s kojima doista nema greške

Glatki grudnjak s pojačanim košaricama
Ovaj je model idealan za vjenčanice i elegantne haljine golih ramena te je kao stvoren za žene s malim grudima. On je pojačan s debljim jastučićima koji daju push-up efekt, a silikonske trake sprečavaju njegovo klizanje.

Isto tako, glatki materijal neće zapinjati po tkanini, a kako bi se u potpunosti stopio s vašom kreacijom preporuka su modeli u crnoj, bijeloj ili boji kože.

Glatki grudnjak bez naramenica s pojačanim košaricama idealan je za vjenčanice i elegantne haljine

>> Grudnjak koji povećava grudi za 200 posto

Ukrasni grudnjak
Da grudnjak itekako može biti lijepi ukras odjeće dokazuju trendi modeli u neonskim bojama ili pak oni ukrašeni čipkom, dezenom ili volanima.

Njima je dozvoljeno da se proziru kroz tkaninu te u trenu mogu osvježiti i najjednostavniji komad odjeće. Banana model koji podsjeća na traku preko grudi vrlo je trendi i savršeno će se uklopiti uz majicu ili top širokih otvora ispod ruku.

>> Pozor! 7 najvećih greški kod odabira grudnjaka

Samostojeći grudnjak za dekolte
Samostojeći grudnjaci bez naramenica ne moraju biti rezervirani za ravno rezane haljine i majice već se mogu nositi i uz dekoltirane komade.

Model spuštenog djela između košarica kao stvoren je za naglašavanje najženstvenijeg djela tijela. On podiže grudi, a vrlo decentan spoj između košarica čini ga gotovo nevidljivim.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju