Da se uz glazbu neminovno veže moda najbolji je primjer festivalska groznica na otvorenom, ona svjetska ne prolazi bez trendeseterica koje svojim modnim kombinacijama kroje stilske zakone. Ne pridržavajući se modnih pravila, kako i priliči danima opuštanja, za prvi domaći glazbeni festival na otvorenom odabrali smo 3 stajlinga u kojima je maštovitost, šarenilo i komocija prioritet, a na vama je da se zaigrate i zablistate na zelenim travnjacima


Sezonu ljetnih glazbenih festivala na otvorenom otvara već tradicionalno INmusic festival koje će ove godine ugostiti brojna svjetska glazbena imena poput Arctic Monkeysa, Iggy And The Stoogesa, Basement Jaxxa i brojnih drugih.

Uz ples i opuštanje na travnjacima usko se veže naravno i moda, a ona za uživanje pod vedrim nebom oblači maštovito, vrckavo i ležerno ruho. U skladu s tonovima koji će narednih dana rasplesati brojne obožavateljice glazbe odabrali smo 3 stajlinga u kojima je osnovna modna vodilja komocija i visoka doza bezgraničnog uživanja u šarenilu uzoraka.

Brojne zvijezde ne propuštaju festival na otvorenom, u našoj fotogaleriji i u njihovim modnim kombinacijama možete potražiti inspiraciju:

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju