Među vječne komade koje svaka žena treba posjedovati u svom ormaru definitivno spada bijela košulja. Novu šansu na modnom tronu dali su joj dizajneri evoluirajući 90-te, ali i zvijezde koje su košulji osigurale glavno mjesto u dnevnim i glamuroznim izdanjima

Trend oživljavanja 90-tih godina već je objeručke prihvaćen ne samo od strane dizajnera koji su modi s kraja prošlog stoljeća dali posebno mjesto na pisti, nego i na novim stilovima zvijezda.

Pa je tako nakon blok pete, špic papka i odjeće s istaknutim logotipom na red došla bijela kušulja. Komad koji nikada ne izlazi iz mode sada se nosi kao istaknut dio dnevnih i glamuroznih večernjih izdanja.

>>Košulja: Nepogrešiv odabir za sve prilike

Američka pjevačica Taylor Swift bijelu košulju muškog kroja prošetala je samo uz hulahopke i niske cipele. Za tjedan mode u Parizu manekenka Miranda Kerr uz lepršavu haljinu istaknutog dekoltea kombinirala je kraći model košulje jednostavnog kroja koja je dostojno zamijenila sako ili jaknicu.

Da je košulja izvrsna saveznica i glamuroznih izdanja potvrdila je Jessica Alba, suknju posutu šljokicama s dugačkim šlepom primirila je jednostavnost bijele košulje.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju