Traperice su za većinu žena omiljeni odjevni komad u ormaru. S obzirom na model i kroj njima je moguće izduljiti nogu i sakriti kritične zone, a ovisno o ostatku stajlinga mogu se izvrsno iskobinirati za dnevnu ili večernju priliku

Jesenski trendovi slave žene svih oblika i veličina. Ako je suditi prema izboru slavnih dama iz svijeta mode i filma primat i dalje drže skiny modeli u ispranim plavim, sivim i crnim nijansama.

Sve je prisutniji visoki struk koji naglašava ljepotu ovoga područja ženskoga tijela, a taj se model podjednako dobro kombinira uz visoku potpeticu, ali i konzervativne niske cipele za jesen.

Dobre traperice mogu izduljiti figuru, kombinirati se za dnevne i večernje varijante, pa ne čudi što su među omiljenijim odjevnim predmetima u ormaru žena

Slavne dame poput Mirande Kerr ne libe se 'uskočiti' i u takozvani 'boyfriend' model predimenzioniranih hlača, koji kao što mu ime sugerira nalikuje na par traperica koje ste posudili od svojeg partnera, dok Katie Holmes pokazuje da udobne tregerice nisu samo model namijenjen trudnicama.

Dakako i ove godine aktualne su trapezice koje vizualno stanjuju nogu i tako se nameću kao idelano rješenje za brojne žene – pogotovo u kombinaciji s cipelama visokih potpetica.

Nose se i 'umjetnički' poderani modeli hlača koji variraju od pomalo zagrebane površine trapera do stvarnih rupa koji nalikuju na iznošeni model hlača kakve rock and roll zvijezde.

U našoj fotogaleriji nadahnite se traper odabirima slavnih dama, te sličnim modelima koje smo pokušali pronaći u domaćim trgovinama.

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju