Volimo nove trendove i uvijek se veselimo modnim izazovima koje pred nas stavljaju svjetski modni lideri. No svake se godine iznova dogodi da umjesto oduševljenja naletimo na malo razočarenje. Doznajte kojih je 5 najgorih modnih trendova obilježilo 2013. godinu i za koje se nadamo da se više nikada neće ponoviti

1. Tenisice štikle
Citirati ćemo Oliviju Palermo: 'Ako želiš nositi tenisice onda nosi obične tenisice i to je to.' Iako su mnogi uživali u ovom trendu vrijeme je da polako ode u zaborav. Neka tenisice ostanu tenisice!

2. Prekratke traperice
Vruće hlačice bile ljetni hit. No tanka je granica između donjeg rublja i hlačica što neke žene još uvijek nisu u potpunosti savladale. Pravilo je jednostavno: stražnjica mora ostati skrivena i to je to. Prekratke hlačice djeluju vulgarno i neukusno.

3. Haljina koja ne trpi gaćice
Iako na crvenom tepihu izgledaju očaravajuće ove haljine u pravom životu mogu biti vaša najgora noćna mora. Osim što zahtijeva posebno rublje koje nikako nije udobno niti sigurno rijetko koja žena će u ovakvom komadu izgledati besprijekorno bez doze vulgarnosti.

4. Peplum bez funkcije
Funkcija ukrasnog volana na haljini ili suknji zvanog peplum je da naglasi najženstveniji dio tijela - bokove i istakne žensku siluetu. No peplum trend negdje se po putu nekako 'iskrivio' i dobio sasvim novu ulogu - nataknutog volana koji ne ističe baš ništa.

1. Flatforme

Iako ih predstavljaju kao vrlo udobne flatforme doista imaju više mana nego vrlina. Osim što na nozi izgledaju neprirodno i glomazno one su zapravo vrlo nestabilne i opasne po vaše zglobove.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju