Bilo da je riječ o haljini naglašenih proreza ili poziranju za svog muškarca, misao je ista: Želimo da naše tijelo izgleda najbolje što može. No kako to postići? Donosimo 9 beauty savjeta koji će vašu kožu i tijelo pretvoriti u neodoljivo sredstvo zavođenja


1. Maska za tijelo
Ako još niste probali koristiti masku za tijelo vrijeme je da ju isprobate.  Maska od ljekovitog blata ili meda odličan je odabir jer hrani kožu i čini je mekom.

Masku je dovoljno nanijeti na vlažnu kožu i pustiti da odstoji desetak minuta te je isprati mlakom vodom.

 2. Grubi piling
Kako bi vaša koža ostala meka i nježna potreban joj je dobar piling koji će odstraniti mrtve stanice kože i dozvoliti joj da diše.

Grubu morsku sol ili kukuruznu krupicu pomiješajte s gelom za tuširanje ili maslinovim uljem i temeljito istrljajte cijelo tijelo, a posebno laktove, koljena i zglobove. Sličan efekt možete postići i s četkom ili grubom rukavicom za tuširanje.

3. Šok terapija hladnom vodom

Svakodnevno tuširanje može biti vrlo korisno za vašu kožu, posebno ako ga obogatite mlazom hladnog tuša.

tijekom tuširanja napravite si šok terapiju od 30 sekundi te pustite hladnu vodu, nakon čega nastavite s toplim mlazom. Takva nagla promjena temperature pojačat će cirkulaciju i kožu učiniti elastičnom.

4. Hidratacija
Koža svakodnevno gubi vlagu pa je svakodnevna hidratacija vrlo važna. No to ne moraju biti neki skupi preparati za njegu, već recept koji su koristile i naše mame i bake, a to je bebi ulje.

Nanesite ga na mokru kožu, a osim što će ju u činiti mekom, ulje će ostaviti neodoljiv i nježan miris.

5. Krema za samotamnjenje
Preplanula koža skriva brojne nedostatke. Iako je osunčana put daleko najljepša, to se može postići i uz pomoć kreme za samotamnjenje.

Nanesite kremu ravnomjerno u tankom sloju na cijelo tijelo, a posebno pripazite na koljena, laktove i pregibe.

6. Shimmer
Svjetlucave čestice posipane po cijelom tijelu trik je kojim se koriste i poznate ljepotice. Svjetlucavi efekt prikriva nedostatke i kožu čini blistavom i zavodljivom.

Potražite mlijeko ili losion za tijelo koji sadrži shimmer i temeljito namažite cijelo tijelo netom prije pokazivanja.

7. Budite u formi
Kada je riječ o golom ženskom tijelu svi jako dobro znamo da su vježba i pravilna prehrana neophodni.

Svaki dan, dok obavljate dnevne obveze po kući natjerajte se te napravite dvadesetak čučnjeva ili sličnih vježbi koje pojačavaju tonus mišića.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju