Odabir idealnog grudnjaka u ljetnim mjesecima postaje zahtjevan zadatak, naime težnja brojnih žena je pronaći savršeno nevidljiv model koji se neće nazirati ispod odjeće. Najnoviji kroj koji ispunjava takvu težnju za lijepih dekolteom nema šavove i napravljen je uz pomoć inovacije u izradi zahtjevnih krojeva – metode vrućih spajanja rubova

Ultrafini, ležerni, luksuzni samo su neki od pridjeva koje je sebi priskrbio inovativan bešavni grudnjak brenda Elle Macpherson Intimates, naime on savršeno zadovoljava vječnu težnju dama za savršenim grudnjakom koji izgleda neprimjetno ispod odjeće.

Gotovo neprimjetan grudnjak napravljen je metodom vrućih spajanja rubova čime je postignut bešavan kroj koji se ne nazire ispod najzahtjevnijih materijala odjeće



Napravljen uz korištenje najnovije svjetske inovacije – metode vrućih spajanja rubova postignut je bešavan kroj čiji se rubovi ne naziru ispod najzahtjevnijih materijala odjeće. Za mekane, ugodne košarice zaslužno je punjenje od lagane pjenice, a za podignute i popunjene košarice ugrađeni blagi push up efekt.

Korišten materijal koji je omogućio glatki efekt je mikrofibra, a za dojam nevidljivosti zaslužni su i detalji od prešane čipke. Iz trgovina smo izdvojili i druge modele grudnjaka s efektom 'nevidljivosti' koji vas neće sputavati u nošenju željenih prozirnih, pripitih ljetnih komada odjeće.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju