Iako je njezino prvo pojavljivanje u 'modnoj bibliji' bilo još prije četiri godine Michelle Obama još uvijek izgleda jednako, ako ne i bolje. Prva dama Amerike još je jednom osvanula na naslovnici časopisa Vogue te ponosno istaknula glavni adut - čvrste bicepse

Michelle Obama po drugi put se našla u ulozi modela i osvanula na naslovnici časopisa Vogue. Iako su od posljednjeg fotosessiona prošle pune četiri godine prva dama Amerike izgleda jednako fantastično te dokazuje kako joj uloga javne osobe i humanitarke savršeno pristaje.

Glavni adut Michelle Obame su izdefinirani bicepsi koje često ističe haljinama

>> Michelle Obama: Bicepsi u prvom planu

Osim frizure koju je nedavno osvježila gustim i vrlo popularnim šiškama Michelle na sebi nije puno mijenjala pa se tako na fotografijama koje potpisuje Annie Leibovitz u prvom planu našla njezina jednako besprijekorna linija te jednako čvrsti bicepsi koji su njezin glavni adut, a koje rado ističe prigodnim krojevima haljina.

>> Michelle Obama: 3 vrste šiški koje ruše granice političke monotonije

Takvog kroja bila je i kobaltno plava toaleta bez rukava popularnog zvonolikog kroja, ukrašena decentnim detaljima u crnoj i bordo boji u kojoj se popularna brineta još jednom okušala u ulozi modela. Sličan model u ružičastoj boji Michelle je odabrala i prije četiri godine, a njezine izdefinirane ruke i tada su bile nešto čime se prva dama doista mogla pohvaliti.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju