Među omiljenim komadima ljetne garderobe ističe se bijeli sako, strogih linija i u najnježnijoj boji sako je saveznik svakog stila od poslovnog do svečanog. Velika prednost ovog modnog klasika je visoki stupanj elegancije kojim oplemenjuje svaku kombinaciju i stvara savršen sklad uz žarke boje i šarene printeve

Za odlazak na snimanje nove pilot emisije u kojoj će nastaviti dijeliti svoje savjete budućim top modelima, njemačka manekenka Heidi Klum odabrala je idealnu ljetnu poslovnu kombinaciju. Skinny traperice i crne štikle upotpunila je bijelim sakoom i pokazala jednu od brojnima omiljenih stilskih načina kako ljetni sako ukomponirati u poslovni stil.

Za večernje izdanje Eva Longoria sako do dužine bedara udružila je uz kombinezon i vrtoglave štikle. Sako je u njezinom izdanju bio zaslužan za eleganciju opuštenog izdanja.

Prednost bijelog klasičara je lako kombiniranje s maštovitim uzorcima i jarkim bojama. Glumica Reese Witherspoon bijelog sakoa kraćeg kroja ne može se zasititi u ljetnim mjeseciam pa joj društvo pravi najčešće uz lepršave, ili haljine uskog kroja upravo žarkih boja.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju