Latino džepna Venera, Eva Longoria, uspijeva jednako spektakularno izgledati prilikom šetnje crvenim tepihom ili asfaltom na putu do supermarketa. U obje prilike drži se provjerenog recepta, dueta seksepila i jednostavnosti kakav je pokazala u zavodljivo nošenom omiljenom joj skinny modelu traperica

Eva Longoria jedna je od glumica koja svojim izgledom u dnevnim izdanjima jednako oduševljava kao i onima na crvenom tepihu. Pri tomu joj osim stila za modu uvelike pomaže i vitka, skladna figura za čiji je izgled zaslužna predanost vježbanju nekadašnje instruktorice aerobike.

>>Skinny traperice: 4 modela za svaki oblik tijela

Kružni treninzi i joga tenutno su njen izbor za održavanje zdravog izgleda čiji svaki milimetar slave dramatične toalete na crvenim tepisima kao i jednostavne dnevne kombinacije.

Duet skinny traperica i pamučne majice Eva je prošetala prilikom odlaska u supermarket. Obično izdanje upotpunila je kožnatim modelom Louboutinki otvorenih prstiju, te pokazala najuspješniju formulu za nošenje uskog kroja koji u kombinaciji s potpeticom izgleda moćno.
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju