Fashion Guru i ove se godine pozabavio odjevnim kombinacijama filmske elite koja se prošetala crvenim tepihom ovogodišnje dodjele nagrada Oscar

NAJBOLJE HALJINE:
1. Jedna od najljepših haljina bila je Dior Couture koju je nosila Charlize Theron. Njezina savršena linija, kratka kosa i lice s minimalno šminke nikog nije ostavilo ravnodušnim.

>> Fashion Guru: Političarke pomele posvuduše

2. Dobitnica Oscara za glavnu žensku ulogu Jennifer Lawrence proglašena je senzacijom što zbog Diorove haljine, a što zbog najljepše Chopard dijamantne ogrlice koja je padala duž cijela leđa.

>> Fashion Guru: Modni horor na balkanskoj estradi

3. Iako nije izbacila nogu Jennifer Aniston svakako je blistala u žarko crvenoj Valentino Couture haljini. Njezin ziheraški modni moto nikada joj ne dozvoljava da pogriješi.

4. Jane Fonda je odabrala žarko žutu Versace haljinu, a 75 godina stara glumica je izgledala toliko dobro da su se mnoge njezine puno mlađe kolegice slobodno mogle sakriti.

5. Boju pudera je odabrala Jessica Chastain Armani Prive haljinom je postigla stari holivudski glamur.

6. Kraljica crvenog tepiha Nicole Kidman odabrala je šljokice i to u obliku kreacije L'Wren Scott koja je tek sišla s londonske modne piste.

7. Jennifer Hudson je prošetala vrlo elegantnu plavu haljinu koju potpisuje Roberto Cavalli.

8. Naomi Watts se pojavila u futurističkoj srebrnoj toaleti koja zaslužuje samo riječi hvale.

NAJGORE HALJINE:
1. Iako je željela biti nešto posebno Anne Hathaway odabirom haljine nikako nije briljirala. Možda će na sljedećoj dodjeli osvojiti još jedan Oscar i dobiti priliku pokazati se u najboljem svjetlu.

2. Pomalo pretjerana haljina koju je odabrala Catherine Zeta Jones također je dobila negativne komentare.

3. Nagrada za najhrabriji ili možda ipak pretjerani dekolte pripala je Heidi Klum. Iako je kreaciju odjenula za zabavu prije samog Oscara pitanje je bi li je tako golišavu pustili na samu dodjelu.
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju