Ograničena serija torbica sa slavnim motivom psa Jeffa Koonsa od danas se može kupiti u poznatom modnom lancu. S druge strane neke poznate žene Hollywooda već je nose po američkim ulicama

Američka glumica Olivia Wilde i popularna partijanerica Nicky Hilton samo su neke od poznatih žena koje nisu mogle odoljeti novoj torbici iz H&M-a. Riječ je o limitiranoj seriji jednostavnih crnih torbica s motivom žutog psa načinjenog od balona, po uzoru na istovjetnu skulpturu Jeffa Koonsa.

Kolekciju torbica, nadahnulo je originalno djelo Jeffa Koonsa,Balloon Dog, koje je visoko čak 3,5 metara i prošle godine prodano za nevjerojatnih 58 milijuna dolara



Ovaj sveprisutan brend odavno je poznat po suradnji s istaknutim modnim stručnjacima, no ovo mu je prva suradnja s jednim umjetnikom. Kolekciju torbica, naime, nadahnulo je originalno djelo Jeffa Koonsa po imenu Balloon Dog, koje je visoko čak 3,5 metara, a koje je prošle godine prodano za nevjerojatnih 58 milijuna dolara.

Sretnice koji će moći nabaviti ovu limitiranu torbicu u američkim trgovinama ili u web trgovini, za nju će morati izdvojiti 250 kuna.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju