Miljenica hrvatske modne publike Aleksandra Dojčinović predstavila je novu kolekciju za sezonu jesen/zima 2013. Kolekcijom pastelnih boja s naglaskom na nježnoj boji pudera te bijeloj boji otvorila je modno događanje Fashion.hr održano na Zagrebačkom Velesajmu

Iako je u novoj kolekciji pokazala kako volani i nabrani materijali mogu izgledati vrlo elegantno i ženstveno popularna dizajnerica Aleksandra Dojčinović još se uvijek zadržala kod poznate modne izreke manje je više.

>> Oscar: 10 haljina koje će se još dugo pamtiti

Miljenica hrvatske modne publike ovaj se put poigrala s nešto drugačijim krojevima obogaćenim zanimljivim volanima i nabranim materijalima, ali ostala je vjerna nježnim i vrlo elegantnim haljinama koje odišu ženstvenošću.

Aleksandra se poigrala s nešto drugačijim krojevima obogaćenim volanima i nabranim materijalima

>> 3 voditeljice dostojne holivudskog glamura

Kolekciju jesen/zima karakteriziraju ravne, čiste, ali sofisticirane linije te bijeli i pastelni tonovi u bež, smeđoj i zelenoj boji.

Osim elegantnih sandala s uzorkom te zalizanih frizura u visoki konjski rep haljine su dodatno obogatili i modni dodaci poput torbi strogih linija u nešto jačim nijansama.

Talentirana Aleksandra u samo je nekoliko godina postala nezaobilazno dizajnersko ime na domaćoj modnoj sceni.

Za njezinim ženstvenim kreacijama luduju brojne Hrvatice, a elegantne haljine koje su postale njezin zaštitni znak često krase manekenke, pjevačice i glumice poput Severine, Doris Pinčić, Lejle Filipović, Anite Dujić i Mije Elegović koje ih redovito biraju za javna događanja.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju