Pored toaleta s potpisom Valentina, Elieja Saaba i Diora vrijednih stotine tisuća dolara na oskarovskom crvenom 'provukla' se i jedna jeftina haljina koja je ravnopravno stala uz bok s modnim divovima. Riječ je o kobaltno plavoj H&M haljini za koju je komplimente dobila hrabra Helen Hunt

Za najglamurozniji od svih crvenih tepiha, onaj prostrt za dodjelu filmskih nagrada Oscar stilske pripreme traju mjesecima. Najviše pažnje i stresa izaziva upravo odabir haljine koje na adresu zvijezda šalju najluksuznije modne kuće željne promocije na poznatim i glamuroznim tijelima zvijezda.

>> 10 haljina koje će se još dugo pamtiti

Kako one žele postići izgled dive o kojem će se pričati godinama nakon završene ceremonije, spremne su na bezbrojne probe i vojske stilista koji će bez dlake na jeziku komentirati i davati prijedloge ne bi li Chanelove ili Diorove kreacije izgledale kao iz bajke.

>> 10 naj oskarovskih frizura svih vremena

Helen Hunt se pojavila u kobaltno plavoj haljini modnog brenda H&M iz ekološki osviještene kolekcije

No, neke dame imaju beskrajno samopouzdanja zahvaljujući kojem se na najzahtjevnijoj modnoj paradi imaju petlje pojaviti u odjeći cjenovno znatno inferiornim modnim izborima.

>> 6 zvijezda koje se ne boje jeftine odjeće

To je na ovogodišnjem Oscaru bila Helen Hunt koja se pojavila u dugoj kobaltno plavoj haljini modnog brenda H&M iz ekološki osviještene kolekcije.

A kako luksuzna strana stajlinga ipak ne bi 'patila', glumica nominirana za najbolju sporednu žensku ulogu vrat i ruke ukrasila je nakitom vrijednim 700.000 dolara.

Posljednja glumica koja se prije nje odlučila za komercijalnu modnu kuću za dodjelu nagrada Oscar bila je Sharon Stone koja je 1996. na crveni tepih stigla u dolčeviti brenda 'Gap'.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju