Australski model Meaghan Kausman podigla je medijsku prašinu žaleći se na upotrebu photoshopa kojim su, bez prethodnog odobranja, 'vizualno' stanjene njene fotografije u kupaćem kostimu za novu kampanju robne marke Fella Swim

Meaghan Kausman je sve samo ne tipični model. Ova 23 godina stara Australka poznata je kao djevojka koja se ponosi se svojim tijelom bez obzira na trendove u modnoj industriji.

U suradnji s fotografkinjom Pip Summerville odradila je neobično snimanje pod vodom u kupaćem kostimu marke Fella Swim, koja ističe ljepotu njenog tijela u magičnom okruženju.

Proizvođači kupaćih kostima Photoshopom su stanjili australski model bez prethodnog dopuštenja kako bi je učinili 'atraktivnijiom'

No, Meaghan se neugodno iznenadila kad su dan nakon objave njene realne fotografije na Instagram profilu Pip Summerville, vlasnici brenda kupaćeg kostima odlučili fotošopirati njene obline bez prethodnog pitanja, i vizualno je stanjiti kako bi izgledala 'atraktivnije'.

'Vilica mi je doslovce pala kad sam vidjela što su učinili,' požalila se medijima ova Australka.

'Odmah sam nazvala Pip i obje smo izrazile razočaranje ovim potezom. Ne samo da su uzeli fotografiju bez dopuštenja, već su je i preradili jer drugima žele nametnuti svoju vizuju lijepog,' dodala je.

Robna marka Fella Swim donirala je kupaći kostim za snimanje pod vodom, ali nisu platili fotografkinju niti model za fotografiranje. Nakon užasnutih komentara na društvenim mrežama i medijima, brzo su uklonili spornu fotografiju sa svog profila.

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju