Instant podizačice frizure i stila, vječne šiške, nikada neće izaći iz mode. Ovaj trend objeručke su prihvatile brojne poznate ljepotice među kojima se našla i Jennifer Garner


Brižna majka troje djece Jennifer Garner većinu vremena provodi sa svojom obitelji, a za izlaske u park kao i za šetnje gradom ne zamara se frizurom, šminkom niti trendovima. No kada se ova ljepotica pojavi na crvenom tepihu tek tada njezina ljepota dolazi do izražaja.

Jennifer se tako pojavila na premijeri filma 'Draft Day', a za ovu je priliku odabrala crni kombinezon nogavica popularnog palazzo kroja, ali i novu frizuru. Atraktivna brineta je odrezala šiške, a dugu, smeđu kosu je osvježila pramenovima boje meda i tek pokojom ležernom kovrčom.

Više mi se sviđa frizura:

glasova:

Popularna frizura u trenu nas je podsjetila na onu od kakve se već dulje vrijeme ne odvaja J.Lo, no ovaj put možemo reći kako je lijepa Jennifer Garner uspjela nadmašiti i samu kraljicu stila.

Želite li i vi vašu frizuru osvježiti trendi šiškama doznajte koje najbolje pristaju vašem obliku lica, a ako ste dovoljno spretni i hrabri doznajte kako ih možete sami odrezati:

>> A koje šiške pristaju vašem licu?

>> U 5 koraka odrežite šiške kao profesionalac

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju