U impozantnu zbirku naslovnica svjetskih magazina koje krasi svojom pojavom u desecima izdanja, Jennifer Lopez pridružila je najnoviju. Britansko izdanje magazina Elle za listopad predstavlja Latinu kroz ispovijest o ljubavnom životu, dok modnu priču kroji atelje Versace

U crnoj haljini i raspuštenih pramenova kose Jennifer Lopez se ozbiljnog lica i maznog pogleda u krupnom kadru obraća čitateljima magazina Elle.

Sadržaj intervjua s poznatom Latinom u potpunosti razgolićuje njezin nestalan ljubavni život. Jen se osvrnula na posljednjeg muškarca s kojim je provela 5 godina u vezi. Pa iako joj je bivši dečko Casper Smith priuštio naslovnicu žute štampe zbog skandaloznog preljuba, pjevačica je ostala dama ne stavljajući mlađahnog plesača u loš kontekst.

Stranice intervjua krasi spektakularna modna priča u kojoj najvjernija ambasadorica modne kuće Versace popur ribe u vodi pliva odjevena u dramatične krojeve haljina i seksepilne stajlinge poput dueta bijelog sakoa i samo hlačica visokog struka.

Dosadašnja izdanja Jennifer Lopez u kreacijama modne kuće Versace pogledajte u našoj fotogaleriji:

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju