Šetnja našim gradovima nebrojeno puta do sada pokazala je kako hrvatskim ulicama šeću prelijepe žene koje će brojni s punim pravom okarakterizirati kao one spremne da pariraju i najvećim svjetskim licima. Takav dojam ostavila je zagrebačka brineta u mladenačkoj kombinaciji bluze i kratkih hlačica koje su je odale kao sljedbenicu trendova ali i vlasnicu spektakularnih nogu koje bi i Photoshop posramile

 

Izgled bez intervencija čarobnog Photoshop štapića razlog je zašto su protagonistice ulične mode sve češći primjer ljepote koja se s pravom ističe kao stvarna i najprirodnija.

Primjer takve razotkrivene u šetnji centrom je zagrebačka brineta, čiji bi mladenački izgled u bijeloj bluzi i vrućim hlačicama upotpunjen trendi sunčanim naočalama i diskretnim nakitom za primjer volio imati svaki svjetski Street Style kutak.

>>Špica: Jesu li ovo najkraće vruće hlačice do sada?

A njegovane noge, vretenaste forme, s mjerom učvršćene i obojane u brončanu nijansu, koje je vlasnica suptilno istaknula sandalama blago povišene potpetice poželjela bi svaka reklama od proizvoda za njegu kože pa do trendi modela štikli.

U našoj fotogaleriji potražite inspiraciju u ljetnim modnim kombinacijama djevojaka koje noge stavljaju u prvi plan:


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju