U prvom redu revije Donne Karan na njujorškom tjednu mode za jesen/zimu 2014. godine pažnju je plijenila Katie Holmes obučena u premijernu haljinu iz najnovije kolekcije poznate dizajnerice

Njujorškom pistom izmjenjivali su se žarka crvena i opojna crna stvarajući vodenasti efekt impozantnog okruženja kojim su defilirali modeli u lepršavim  kreacijama.
Američka dizajnerica Donna Karan koja New York poznaje u dušu, njegovu glavnu protagonisticu u sezoni jesen/zima zamislila je kao snažnu i slobodnu ženu čiji karakter su utjelovili metri prozirnog tila, najfinije svile i prilagodljive  kože.

>>Katie Holmes: Ljupka poput zaljubljene djevojčice



Obučena u jednu od premijernih kreacija iz najnovije kolekcije bila je Katie Holmes. U crnom duetu kožnatog gornjeg dijela i prozračnog nastavka haljine od tila glumica je pokazala kako se izvrsno nosi s oštrim imidžem darkerice.

Pripomogla je u tomu i prirodno stilizirana raspuštena kosa i gotovo neprimjetan make up, dok su crveni lak na noktima i pogledima decentno izložena bedra igrala na kartu ženstvenosti.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju